Cégbejegyzés

A megalakítás ötlete két a magyar biztosítási piacon évtizedeket eltöltött szakembertől származik.

Egyikünk Hajdúszoboszlón, Szabó János Szilárd, másikunk Hódmezővásárhelyen, Szentirmai Csaba, szinte egyszerre jutott ugyanarra a felismerésre az ügyfélközpontúság alig, vagy egyáltalán nem képzelhető el valamely biztosító céghez közvetlenül kötődő közvetítőként.

A jövőt az alkuszi pályában látták meg, ahol nem egy cég termékeit közvetítik a vevők felé, hanem a megbízó igényeit megismerve, formába öntve a biztosítási piac részvevőinek versenyeztetésével keresik meg a számára optimális megoldást.

 

Eltelet 10 év

Az elképzelés jónak bizonyult, cégünk az elmúlt 10 évben dinamikusan fejlődött.

Kezelt szerződések száma meghaladja az 3000-et, a kezelt állomány éves díja megközelíti 200 M Ft-ot.

Bővülés

Csatlakozott hozzánk Fenyvesi János, Debreceni székhellyel, így már a Kelet Magyarország északi részében is magas színvonalon tudjuk képviselni ügyfeleinket. János nagy tapasztalatokkal rendelkezik a vállalati biztosítások területén.

Fenyvesi János:

Tragédia

Sajnos az élet nem csak sikereket hoz, néha szembe kell néznünk mulandóságunkkal is.
Szabó János Szilárd alapító tagunk halálával súlyos veszteséget kellet elkönyvelnünk.
Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.

Egyesülés

Versenyképességünk megőrzése érdekében és hogy továbbra is dinamikusan tudjunk fejlődni, egyesültünk A Biztos Ami Biztosítás Kft-vel. Nevünket megtartva, Komárom-Esztergom megyei kollégák csatlakoztak hozzánk, így már a Dunántúlon is hasznos segítői lehetünk Partnereinknek, azok üzleti, pénzügyi működésének, kiszámíthatóvá téve azokat a nem várt, de valószínűsíthető káreseményeket, melyeket biztosításba átadva a Vállalkozások kiegyensúlyozott működését teszi lehetővé.
A fúzió eredménye, hogy a kezelt szerződések száma meghaladja az 8000-et, a kezelt állomány éves díja meghaladja a 500 M Ft-ot.